Tekijänoikeus ja pitkä häntä

Tänään olen porhaltanut (ilmaisesta) tilaisuudesta toiseen. Ammulla Kauppalehden 121 kertoi millainen on yrittäjän maailma nyt ( Ja tietysti sen perään mitä heillä on tarjottavana näiden yrittäjien tavoittamiseksi.). Ja siitä suoraan musiikki ja teknologia arjen tietoyhteiskunnassa -seminaariin ja sitten vielä asiakkaan kokkareille. Ja kuten huomaatte aikaleimasta, olen kunnialliseen aikaan kotona. Niin se aika meitä muuttaa.

Tämä Teoston tilaisuus oli hyvä. Aivan kaikkea en ehtinyt kuulemaan, ministeritason puheenvuoro jäi kuulematta. Valitettavasti. Noin lyhyesti jos referoin puheenvuoroja niin Nevanlinna saa ison + merkin, Nokian esitys alkuun ison ? merkin ja muu olikin sitten täytettä. Nokialla todellakin olisi aika herätä siihen mitä tapahtuu jo nyt. Ne kalvot mitä näin näyttivät vuodelta 1999 ja asenne oli ihmisiä (joista kalvolla vielä puhuttiin kulutajina) kohtaan kovin kyykyttävä ja mekanistinen. Kaikella kunnioituksella. Nevanlinna taas toi hyvin esiin nykyisen yhteiskunnan ja globaalin ympäristön paradigman. Pyytäkä