Red Tail Media tarjoaa uuden yritysmedian

Red Tail Media on aloittanut yhteistyön Lähimedia Oyn kautta mediayhtiöille. Mediayhtiölle on tarjolla uudenlainen yritysmedia joka sisältöpohjaisesti ohjaa kuluttajat tuotteiden ja palveluiden luokse. Yrittäjille media tarjoaa luonnollisesti verkkoon sopivan tavan ilmoittaa ja kertoa tuotteistaan luotettavasti paikallisten tuttujen mediabrändien yhteydessä. Hinnoittelu mahdollistaa järkevän verkkomarkkinoinnin myös pienille ja keskisuurille yrityksille joille verkkomarkkinoinnissa on toistaiseksi ollut niukasti sopivia mediatuotteita.

Konsepti on ollut käytössä menestyksekkäästi Ilkassa, Pohjalaisessa ja Lapin Kansassa. Uutta Lähimedia Oy:n kautta toteutetussa palvelussa on kokonaisuus jossa ylläpidon lisäksi myös myynti, asiakaspalvelu ja laskutus tarjotaan tavalla joka minimoi mediayhtiön tarvetta investointeihin.

Lähimedian ensimmäiset yhteistyökumppanit ovat verkkolehti Uusi Suomi ja Hämeenlinnassa ilmestyvä Hämeen Sanomat.